2007-06-27

Paus

När man inte dricker kaffe får man hitta på andra sätt att ta paus.

Man kan skriva några rader på sin blogg.

Man kan läsa andras bloggar.

Man kan sätta sig en kvart i massagestolen på jobbet (lyx!)

Man kan stirra ut på regnet och oroa sig över klimatförändringarna.

Man kan fundera över vad man ska skriva i sitt nästa inlägg på bloggen.

Man kan önska att NU JÄKLARNS måste det gå vägen för Tinsel!

Man kan tänka att det vore förbaskat om inte alla barnlängtande bloggare man stött på inte skulle få sina plus snart. Eller ännu hellre sina barn. Eller varför inte önska att alla barnlängtande människor ska få barn och alla föräldralängtande barn får föräldrar.

Man kan fundera över om man verkligen vill att ens ev. dotter ska heta samma sak som makens vänners hund. (Det får bli ett eget inlägg.)

Man kan längta efter maken så det gör ont i kroppen (hm, massagestolen kanske vore nåt ändå, det borde ju ta bort muskelspänningarna...)

Man kan tänka en stund och undra över hur ens vänner och bekanta kommer reagera på brevet man skickade ut igår. Och framför allt undra över om det kommer bli något längtanstäcke.

Man kan också undra lite över hur snobbig kanslipersonalen tycker att man är som inte följer med och fikar fast de lockar med kanelbullar...

Men om man inte vill ha vare sig kaffe eller bullar då?

1 comment:

Anonymous said...

Väl använd tid tycker jag! Vilken tur du har som inte gillar kaffe och bullar, själv håller jag på att fika ihjäl mig och spränga alla mina kläder. Snacket om lattemorsor är inte en myt!

/Helga