2006-10-03

En liten pall

"Tänk alla saker ni måste skaffa sen. Som en sån där liten pall man har i badrummet så att barnet kan nå upp till handfatet."

- Yngsta styvdottern

6 comments:

Cinks said...

Jaminsann, minns du, en sån ALLA hade när man själv var liten. Vi har fortfarande en pall kvar i badrummet, fasten alla nuförtiden når upp. Men pall ska det ju såklart va =D

Anonymous said...

Det är en hel del rolig shopping som väntar familjen:-)/Anette.

Anonymous said...

Det är ju huuur mycket som helst som behövs, bara att öppna plånboken och ta ett djupt andetag. Men nästan allt är ju så gulligt! Väninnan tyckte det var lite svårt att handla innan adoptionen eftesom hon inte visste hur gammalt barnet skulle vara riktigt eller vilken provins hon kom ifrån. Tydligen är de olika eftersom Kina är så stort/Anette igen.

Pia said...

Vad gulligt sagt!

Åh, det är verkligen en häftig känsla när man äntligen kommit så långt att man vågar drista sig till att köpa något.

Salvia said...

Den dan man verkligen vågar köpa något... Det ser jag fram emot! Men vi har ju gott om tid på oss, det är liksom ingen brådska...

En av mina bästa vänner har gjort en super-fin ängel som ska glittrar om man hänger den i fönstret. Vi fick den i bröllopspresent.

Vårt barns allra första gåva.

Anonymous said...

Vad mysigt. Det är klart att stora tjejerna ser fram emot att få ett litet syskon. Och funderar.

Det gör min 11-åriga ss också: "vi måste nog se till att bäbisen får ett syskon till här, för annars blir hon nog väldigt ensam när vi inte är här" (bor varannan vecka).

Det är läskigt och lite häftigt när man vågar köpa något!

KRAM Sanna